Cégünk alapító tagjai azzal a szándékkal szervezték meg cégük működését, hogy a magyar gazdasági életben minél jelentősebb szolgáltatási szerepet töltsön.
Cégünk fő profilja az élelmiszeripar.

ALAPELVEINK
- Rugalmas, partner centrikus hozzáállás
- Szaktudás és annak folyamatos frissítése, bővítése
- Felelősség az ügyfél iránt
Ezekre alapozva ténykedünk és képzeljük el a jövőnket, mert tudjuk, hogy csak ezen értékeink
megőrzésével és megerősítésével lehetünk ügyfeleinknek hosszútávra, méltó partnere.
A folyamatosan változó piaci igények figyelembevételével, megpróbáljuk az Önök igényeit maximálisan kielégíteni. A jövőt tekintve, nem kisebb célt tűztünk ki magunk elé, mint kivívni a partnereink hosszú távú bizalmát, és bekerülni általa a legsikeresebb cégek közé. Korrekt partnerként, legjobb tudásunk szerint iparkodunk - Önnel közösen - megoldásokat találni szakszerűen, reális árakon, bármikor a korrekció bátor vállalásával. Ügyfeleink megbízható és hosszú távú partnere lehessünk, arra törekszünk, hogy a lehető legrövidebb időn belül, a lehető legnagyobb választékban szállíthassuk a legjobb minőségű termékeket.

MINŐSÉGPOLITIKÁNK
Munkánk hitvallása a minőség, megbízhatóság, rugalmasság és az ügyfeleinkkel szembeni nyitottság.
Kiemelt figyelmet fordítunk a biztonságos élelmiszer-előállításra, ennek érdekében HACCP élelmiszerbiztonsági rendszert működtető gyártó üzemekkel állunk kapcsolatban. Tevékenységünk során törekszünk a beszállítókkal és alvállalkozókkal való kölcsönös jó kapcsolat kialakítására.
Beszállítóinkat teljesítéseik alapján értékeljük, és a minősített beszállítóink körét a magas színvonalon teljesítő partereinkből választjuk ki.
Termékpalettánk folyamatos fejlesztésekor a kutatási eredményeket figyelembe véve, az egészséges táplálkozásra vonatkozó ismereteket szem előtt tartva próbáljuk vevőink igényeit megoldani, megvalósítani, teljesíteni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

web:
www.vernapack.hu
email:
info@vernapack.hu
tel:
(+36 20) 395 5884
(+36 20) 988 8604